Onze club

Welkom op de site van de Geelse korfbalclub.

GKC bestaat sinds het jaar 1992 en heeft leden vanuit Geel en omstreken. Korfbal is de sport waarbij jongens en meisjes in één team samen spelen, een ideale sport voor groot én klein.

Wie graag in een team speelt, is bij ons aan het juiste adres!

Jeugdkorfbal biedt:

• wedstrijden buiten op het veld in open lucht

• wedstrijden in zaal tijdens de winterperiode

• samen spelen met jongens en meisjes in hetzelfde team

• toffe, afwisselende trainingen op woensdag en eventueel vrijdag

• plezante en leuke nevenactiviteiten met vrienden en vriendinnetjes

• een sportieve sfeer in de club en naast het veld

U10 Gasttraining/clinic
TRAINERS GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar extra trainers voor zowel multimove, jeugdploegen als G-ploeg! Heb je een zwak voor kleine schattige topsporters of net voor stoere G-sporters? Dan ben je bij onze club aan het juiste adres.

Via onze club kan je deelnemen aan clinics & iniaties om je de kneepjes van het vak bij te leren. Geen specifieke diploma's zijn vereist! #Motivatie is hetgene dat telt.

Wat is korfbal?

Korfbal is een sport waarin snelheid, behendigheid, veelzijdigheid, fairplay en vooral zin voor samenspel belangrijk zijn!

De bedoeling van korfbal is dat de aanvallers doelpunten maken en dat de verdedigers dit proberen te voorkomen. Een doelpunt wordt gescoord als een aanvaller de bal van boven af door de korf weet te gooien. Korfbal is een zeer veelzijdige sport. Je moet goed kunnen aanvallen, maar ook goed kunnen verdedigen en je moet zowel technisch als tactisch zijn. Daarnaast moet je snelheid, uithoudingsvermogen en kracht hebben. En je moet ook nog eens goed met een bal overweg kunnen!

Hoe kan ik lid worden?

Wil je graag lid worden van onze club, dan vind je hier wat je moet doen!

Vul het onderstaand inschrijvingsformulier in. Opgelet er zijn verschillende formulieren voor jeugdspelers en recreanten.

Nadien ontvangen jullie een mail met daarin de informatie voor de overschrijving van het lidgeld.  Vanaf de overschrijving is gebeurd, ben je ingeschreven.

Lidgelden:

jeugd spelend in competitie:       90,00 euro

jeugd niet in competitie:               50,00 euro

spelers van de G-ploeg:                 65,00 euro

recreant/volwassenen:                  30,00 euro

Rekeningnummer GKC vzw : BE48 8508 2201 9727

Wellicht krijg je van je ziekenfonds een gedeelte van het lidgeld terugbetaald.  Neem zeker contact op met je ziekenfonds.

Wij vullen de nodige formulieren met plezier voor je in.

Heb je nog vragen?     Mail naar geelse@korfbal.be